Mine kajakker - TIKI New Line

 
 

Min allerførste kajak og min anden kajak!. Den allerførste købte jeg meget billigt, den var også noget hærget. Den anden TIKI var en næsten ny, som jeg "fandt" i Odder.

I 2005 var TIKIen med på sommerferie til Italien og på den måde den eneste TIKI som har krydset  Alperne og sejlet i Gardasøen! I efteråret 2005 tabte jeg mit hjerte til en større kajak og TIKIen blev solgt til en kajakven i Jylland

TIKIen er tegnet og bygget af Jens-Juul Therkildsen, Gudenå Baadene. Handy og meget stabil turkajak. Kun 440 cm lang, 60 cm bred og vejer ca. 16 kilo. Har underliggende ror og et stuverum. Produktionen er ophørt. Ses lejlighedsvis på  www.dba.dk til 6-7.000 kr.   

Mine kajakker
          1. og 2. TIKI New Line
          3. Coastrunner
          4. Tahe Wind 505
          5. Tahe Reval Midi
          6. Seabird North Sea
          7.
Zegul 520 HV 
 
Vidste du at entusiastiske TIKI ejere har etableret en TIKI Kajak Klub, som samles til et årligt træf, primært i Jylland.