VINTERLÆSNING


Det er mørkt og koldt derude. Men i selskab med en god bog og en behagelig sofa er det ikke så slemt endda. Jeg har samlet et par bøger som du kan hygge dig med, inden det igen er tid til at komme på vandet.”Vores Hav”
”Vores hav” er en havkogebog med opskrifter på spændende retter med danske råvarer, som vi kan finde lige under havoverfalden ved de danske kyster. Opskrifterne er ikke almindelige fiskeretter, men retter med østers, rejer, krabber og blåmuslinger. God appetit.
”Vores hav” af Helle Brænnum Carlsen og Mikkel Wejemann. 195 kr. hos Bogreolen


”Vejret på vandet”
En bog til alle der sejler uanset størrelser af fartøjet. Den giver forklaringer på, hvordan man bruger vejrudsigter og vejrkort og tyder det vejr man møder både kystnært og ude på oceanerne. Anvendelig opslagsbog med mange illustrationer og foto.
”Vejret på vandet” af Mette Hundahl. 350 kr. hos Det Blå Forlag ”Overnatning i det fri”
Bogen indeholder mere end 1.500 telt- og naturlejrpladser i Danmark, hvor du kan overnatte i shelter eller i telt. Enten kvit og frit eller yderst billigt. Der er også info om du kan finde toiletter på pladsen. Vand. Brænde. Om du kan booke og hvem du i så fald skal kontakte. Bogen kommer med et stort Danmarkskort, hvor alle overnatningspladser markeret.
”Overnatning i det fri”. 149 kr. hos
55ºNORD

"Friluftsliv - fra drøm til virkelighed”
Faktamættet håndbog der gennemgår de færdigheder og den viden, der skal til for at gøre dine drømme om spændende ture til virkelighed. Kapitler om bl.a. kajak, kano, turcykling, ski og snesko, fuglekiggeri, klatring og alpinisme. Og den spiselige natur. Flotte flotte fotos.
”Friluftsliv - fra drøm til virkelighed” af Jens Bursell. Set til 249 kr. hos Gucca.