JULEGAVEIDEER

Det er snart jul og det betyder, at du kan se frem til få et par dejlige små julegaver. Men først skal du lige skrive en ønskeseddel. Er du lige gået kold for gaveønsker hjælper jeg gerne med både små og store gaverideer.Tørdragt fra Magic Marine, lige noget for den som ikke stopper kajakturene bare fordi det bliver koldt. Tørdragten har lynlås foran, og er med GlideSkin hals- og håndledsmanchetter der slutter helt tæt.
3.918 kr. hos Aarhus Sea Shop


Med denne GPS Tracker, ved du altid hvor din kajak befinder sig. Og giver besked via din telefon, når din kajak forlader sin plads. Batteriet holder op til 8 måneder. 3-årigt netabonnement inkluderet, derefter 100 kr. om året.
1.199 kr. hos T. Hansen

De norsk udviklede Radar Reflex giver bedre visuel synlighed og forstærker dit refleks på de store skibes radar. Læs artikel i Padling om Radar Reflex. Radar Refleks kommer i et sæt med 2 x 6 selvklæbende reflekser og en monteringsanvisning.
650 NOK inkl. fragt, hos Radar Refleks 

Thermokrus Stanley One Handmug. Kruset er helt tæt og toppen kan let skrues fra bunden så den kan vaskes efter brug. Stanley lover at thermokoppen kan holde din kaffe eller te varm i op til 4½ time.
249 kr.hos Forst og Jagthuset
 

Gram kajakstol er fremstillet i teltstangs aluminium 7075 og kraftigt sædet i 6000 bæver nylon. Når stolen er adskilt fylder den kun 10 x 10 x 35 cm. Behagelig kajakstol som nemt kan opbevares i kajakken. Samles på under 1 minut.
449 kr. hos Kajakhotellet


Rite in the Rain er notebøger med papir som er voksimprægneret papir så man kan skrive på papiret det i al slags vejr. Vandet preller simpelthen af. Skulle du være så uheldig at tabe blokken i vandet, så samler du den bare op og vifter vandet af. Rite in the Rain, hos førende kajakforhandlere samt xtragrej, SpejderSport og Grejfreak.Thule Hull-a-Port Pro 837. Smart kajakholder når kajakken skal på taget og køres til og fra havet. Kan vippes så kajakken ligger på skrå og der der er plads til andet gods på tagholderne. Set hos Surfline.dk.

Padler din kajakven i skumringen, så skal hun have lys på, i følge søvejsreglerne. Orbiloc har en synlighed på hele 5 km og vandtæt ned til 100 meter. Lampen kan klipses fast i kajakvesten eller dækslinerne. Tændes og slukkes ved at dreje på glasset. Kan vise fast og blinkende lys. Set hos www.loebeshop.dk til 199 kr.Et års abonnement på det norske magasin Padling. Nyheder, tests og inspirerede artikler bl.a. om kajakture og udstyr. Mange timers læsning hjemme på sofaen, når det er for koldt til en rotur. Udkommer 6 gange om året, 499 kr., bestilles herPagajluffer med åben håndflade, der sikrer et godt greb om pagajen og samtidig bevægelsesfrihed til fingrene. Fremstillet i neopren med skridsikker belægning i håndfladen. Set hos Kano og Kajakbutikken.Sherpak Boat Roller. Sættes på bagruden, med kraftige sugekopper, og gør det til en leg at læsse kajakken op på tagbøjlerne. Passer stort set til alle biler.
Set hos KajakbiksenRudkøbing


Pagajsikring. Fæstes omkring pagajen med et velcobånd og en karabinhage til kajakken.
Kan købes hos nærmeste kajakforhandler.


Foto: PR
Redigeret 27.08.2020