Mine kajakker - TIKI New LineTIKI var min første kajak og anden kajak! Den første TIKI købte jeg af en kammerats  far. Den var meget billigt, 2.000 kr. tror jeg, men den var også noget hærget. Jeg fik den repareret og senere solgt. Min TIKI nr. 2 "fandt" jeg i Odder. Ejeren skulle flytte til udlandet og der var ikke plads til TIKIen. Så den blev min for 6.000 kr. 

I 2005 var min  TIKI med på sommerferie til Italien og på den måde den eneste TIKI som nogensinde har krydset  Alperne og sejlet i Gardasøen! Men. I efteråret 2005 tabte jeg mit hjerte til en større kajak og TIKIen blev solgt til en kajakven i Jylland.

TIKIen er tegnet og bygget af Jens-Juul Therkildsen, Gudenå Baadene. Handy og meget stabil turkajak. Kun 440 cm lang, 60 cm bred og vejer ca. 16 kilo. Har underliggende ror og et stuverum. Passer til personer maks. 80 kg. Produktionen er ophørt. Ses lejlighedsvis på  www.dba.dk til 6-7.000 kr.   

Mine kajakker
          1. og 2. TIKI New Line
          3. Coastrunner
          4. Tahe Wind 505
          5. Tahe Reval Midi
          6. Seabird North Sea
          7.
Zegul 520 HV 
 
Vidste du at entusiastiske TIKI ejere har etableret en TIKI Kajak Klub, som samles til et årligt træf, primært i Jylland.