Ny kajakbutik i Helsingborg


I april åbnede en ny kajak- og surfskibutik på Norra Hamnen i Helsingborg. Aterra hedder butikken og bag disken står Leif Davidsson, en kendt profil i det svenske surfski- og kajakmiljø. 

Aterra tilstræber at være et center for kajakker og surfski i Skåne, med bl.a. Arrow, Tiderace, North Shore og surfski fra Carbonology og Knysna. På hylderne er der et stort udvalg af beklædning, pagajer og udstyr. 

 

Butikken ligger lige ud til kajkanten, så Aterra kan altid tilbyde kunderne en prøvetur. Aterra tilbyder også kurser, arrangementer og Aterra Wave Challenge, tjek kalenderen her 


Besøgsadresse: Aterra, Kajpromenaden 12, SE-254 33 Helsingborg, tel. +46 702 598 260, info@aterra.se, www.aterra.se   
Aterra ligger i gangafstand fra Sundbusserne og Scandlines terminaler. Der er gratis parkeringspladser lige ved døren. Du når Helsingborg inden for en times kørsel fra København.
  
Bonusinfo: Norra Hamnen blev i 90'erne omdannet fra trafikhavn til lystbådehavn med boliger og rekreativt miljø. På havnen ligger bl.a. Dunkers Kulturhus, tegnet af Kim Utzon, en roklub og en sejlklub. Tag bilen med over Sundet og kombiner et besøg i kajakbutikken med lidt indkøb i Helsingborg (cirka 10-20% billigere sammenlignet med danske priser).