Julegaveideer

Hvad giver man en kajakroer i gave? Hvad skal det være? Stort, småt, dyrt, billigt? Kajakportalen har været på udkig og her en stribe gaveideerStormkøkkenet
Friluftskogebog med inspiration og tips til hvordan man, ude i naturen, laver gourmetmad på en Trangia. Kogebogen er på 60 sider, har spiralryg og er oveni købet vandfast. www.cdon.dk har den til 139 kr.
 


Vejrstation
Ventus vejrstation med vindmåler, regnmåler, termohygrometer, radiokontrolleret ur, alarm og vejrudsigt. Desuden vises informationer om månefase og solop- og nedgangs tider. Med alle de informationer er man klar til en vinterrotur. Set til 799 kr. hos Toolworld.


 Thule Hull-a-Port Pro 837
Smart kajakholder når kajakken skal på taget og køres til og fra havet. Kan vippes og lægger kajakken på skrå, så der er plads til andet gods på tagholderne. Set hos Kano & Kajakværkstedet i Lyngby til 1.499 kr.


Powermonkey Extreme
Lille soldrevet kraftværk der holder liv i f.eks. telefon, tablet og kamera så du kan holde kontakt med din kajakven på langtur. Set hos Spejdersport til 999 kr.

 

Nikon Coolpix AW110 kompakt kamera
Kompakt kamera som er vandtæt helt ned til 18 meter, stød- og frostsikkert. Har indbygget GPS, kompas og mange andre spændende features. Vejer 193 gram. Fås i rød, blå, carmo og sort. Set til 1.939 kr. hos www.komplett.dk
  
 


Kajak
Miniaturekajak (11 cm lang og 3 cm bred) med gult dæk, hvid bund og udstyret med ror, dæks liner, vanddunk, sæder og luge. Sjov som vedhæng på nøglen til kajakskuret eller bilen. Set hos Kayak Freak i Holstebro til 99 kr.Lys i mørket
Padler din kajakven i skumringen, så skal hun have lys på, i følge søvejsreglerne!
Orbiloc  er oprindeligt udviklet som et sikkerhedslys til militæret, den har en synlighed på hele 5 km og vandtæt ned til 100 meter. Lampen kan klipses fast i kajakvesten eller dækslinerne. Ingen knapper som kan gå i stykker. Tændes og slukkes ved at dreje på glasset. Kan vise fast og blinkende lys. Set hos www.loebeshop.dk til 199 kr.

 

  
ISIS Free Lækkerbar
Godt alternativ til de "professionelle" proteinbarer. Den er ikke tilsat sukker og indeholder 54% mindre fedt og 32% færre kalorier. Sprød chokoladesmag med knas. En enkelt bar passer lige til en 12 kilometers vinterrotur! Fås hos bl.a. fakta og Rema 1000 til 9,95 kr. pr. stk.

   
Abonnement på Padling
Nyheder, tests og inspirerede artikler bl.a. om kajakture i norske og udenlandske farvande. Mange timers læsning hjemme på sofaen, når det er for koldt til en rotur. Udkommer 6 gange om året, 499 kr., bestilles hos padling@dbpartner.no  - læs min  anmeldelse af kajakmagasiner. 

 Pagajluffer
Luffe med åben håndflade, der sikrer et godt greb om pagajen og samtidig bevægelsesfrihed til fingrene. Fremstillet i neopren med skridsikker belægning i håndfladen. Set til 199 kr. hos Kano og Kajakbutikken i SkovshovedDIY logbog 
Laver du selv gaver? - så er her en god idé. Køb en Kinabog i A5 format. Med en tusch streger du nogle kolonner op og skriver: Dato, turnummer, kajak, pagaj, vejret, dagens distance og total kilometer. Læs mere her om DIY logbog.