DMI VEJRET UDEN REKLAMER


Tjek vejret på dmi.dk og DMI's app uden at blive forstyrret af reklamer

Regeringen og partierne bag finansloven for 2021 er blevet enige om at afsætte fem millioner kroner til, at DMI's internationalt anerkendte viden kan formidles uden forstyrrende reklamer.

DMI's skal være troværdig
- DMI's viden om vejr og klima skal være troværdig og lettilgængelig. Både for fiskeren, der skal på havet og for klimaforskeren, der har brug for detaljeret viden. Reklamerne har været et forstyrrende element, som også har udfordret sidens troværdighed-, siger klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S), i en pressemeddelelse.

Udsigt til bedre vejr
Brugerne ønsker en hjemmeside med bedre overblik, hvor det er lettere at finde de oplysninger, som man søger. Det er disse ønsker fra brugerne, der er omdrejningspunktet for de kommende forbedringer; reklamerne fjernes, navigationen forbedres så brugerne lettere kan finde den information, de ønsker. Senere kommer en der ny forside og en ny visning af det lokale vejr for at skabe det mest optimale overblik over vejret. Og endelig venter nogle helt nye vejr sider målrettet specialbrugere af vejret.

Se kajakvejret netop nu

Pressemeddelelse og foto: DMI
Publiceret: 06.01.2021