DANISH SEA KAYAK CHALLENGE


Premiere den 21. maj 2022 for nyt dansk flerdages havkajakløb.


Havkajakfolk med ambitioner om at være den hurtigste på den cirka 80 km lange rute, kan godt gå i træningslejr nu for at være klar til weekenden 21. - 22. maj 2022, hvor startskuddet går til Danish Sea Kayak Challenge.

Allerede nu er der stor interesse fra sponsorer og samarbejdspartnere bl.a. Gram Kajak, KajakEnergi og Kajakshoppen. Der vil være  præmier til 1. og 2. mandlige og kvindelige - samlede vindere og masser af andre præmier og gaver til alle konkurrenter.

Arrangørerne bag Danish Sea Kayak Challenge er klar en udfordrende rute. Der bliver start lørdag fra Kolding havn. Så et åbent kryds ud i Lillebælt hvor Brandsø passeres på vej til Bågø. Her overnattes for natten på Bågø Camping. Søndag sættes kursen mod Kolding,  hvor der er venter flag, hæder,  præmieoverrækkelse og andre festlige indslag.

Med denne rute kan alle deltagerne komme tilbage til deres biler eller transporteres tilbage til Kolding, i det hele taget er det er rutevalg der mindsker den logistiske udfordring for arrangører og deltagerne. Ruten kan selvfølgelig ændre sig, hvis vejret ikke er så godt.

Bonusinfo. Danish Sea Kayak Challenge er Danmarks eneste flerdages kajakløb efter Seachallenge Fyn og Seachallenge Bornholm begge lukkede næsten samtidigt efter henholdsvis 10 år og 5 år på bagen.

Følg Danish Sea Kayak Challenge her

Foto PR
Kort DSKC
Uploaded 26.10.2021