DANISH SEA KAYAK CHALLENGE


Premiere den 21. maj 2022 for nyt dansk flerdages havkajakrace.


Havkajakfolk med ambitioner om at være den hurtigste båd på den cirka 80 km lange rute, kan godt gå i træningslejr nu for at være klar til weekenden 21. - 22. maj 2022, hvor startskuddet går til Danish Sea Kayak Challenge.

Der vil være flotte præmier til nummer 1. og 2. over målstregen, masser af andre præmier og gaver til alle deltagerne. Præmier og gavekort er bl.a. givet af Gram KajakKajakEnergi og Kajakshoppen 

Startskuddet til Danish Sea Kayak Challenge fyres af lørdag i Kolding den 21. maj. Efter en god tur ud gennem Kolding Fjord bliver det et åbent kryds ud i Lillebælt, forbi Brandsø på vejen til Bågø. Her overnattes for natten på Bågø Camping. Søndag sættes kursen tilbage mod Kolding, hvor der er venter flag, hæder, præmieoverrækkelse og andre festlige indslag på Kolding havn.

Med denne rute kan alle deltagerne komme tilbage til deres biler eller transporteres tilbage til Kolding, i det hele taget er det er rutevalg der mindsker den logistiske udfordring for arrangører og deltagerne. Ruten kan selvfølgelig ændre sig, hvis vejret ikke er så godt.

Bonusinfo. Danish Sea Kayak Challenge er Danmarks eneste flerdages kajakløb efter Seachallenge Fyn og Seachallenge Bornholm begge lukkede efter henholdsvis 10 år og 5 år. 

Følg Danish Sea Kayak Challenge her

Foto PR
Kort DSKC
Uploaded 26.10.2021