LAV SELV MÜSLIBAR
























Havkajaklækker opskrift på müslibar

Sund og god energi til både korte og lange ture. Nemme og hurtige  at lave. Og de fleste af ingredienser har du sikkert allerede i skabe og skuffer.
  • 2 kopper müsli
  • 75 gram grovhakkede mandler
  • 50 gram grovhakkede cashewnødder
  • 50 gram rosiner
  • 50 gram tørrede tranebær
  • 4 spiseskeer honning
  • 3 spiseskeer brunt sukker
  • 1-2 æg
  • 2 spiseskeer margarine, kokosolie e.a.

Bland alle ingredienser grundigt. Hæld massen i en bradepande med bagepapir, fordel og pres ud ca. 1-2 cm tykkelse. Sættes i en 175 grader varm ovn i ca. 15. min. Skæres ud i passende stykker straks efter den er taget ud af ovnen. Afkøles og pakkes i husholdningsfilm e.l. Opbevares i køleskab.

Foto: Henrik Numelin