LAV SELV MÜSLIBAR
























Havkajaklækker opskrift på müslibar

Sund og god energi til både korte og lange ture. Nemme og hurtige  at lave. Og de fleste af ingredienser har du sikkert allerede i skabe og skuffer.

Ingredienser 
  • 2 kopper müsli
  • 75 gram grovhakkede mandler
  • 50 gram grovhakkede cashewnødder
  • 50 gram rosiner
  • 50 gram tørrede tranebær
  • 4 spiseskeer honning
  • 3 spiseskeer brunt sukker
  • 1-2 æg
  • 2 spiseskeer margarine, kokosolie e.a.
Sådan laver du myslibarerne 
Bland alle ingredienser grundigt. Hæld det i bradepande med bagepapir. Fordel og pres ud ca. 1-2 cm tykkelse. Sæt bradepanden i en 175 grader varm ovn i ca. 15. min. Skæres ud i passende stykker straks efter den er taget ud af ovnen. Afkøles og pakkes i husholdningsfilm e.l. Opbevares i køleskab.

Foto: Henrik Numelin