MÜSLIBAR
























Müslibar til kajakturen giver hurtig, stabil energi på både korte og lange ture. De er lette at lave, og du har sandsynligvis de fleste ingredienser i forvejen.

Ingredienser 
  • 2 kopper müsli
  • 75 gram grovhakkede mandler
  • 50 gram grovhakkede cashewnødder
  • 50 gram rosiner
  • 50 gram tørrede tranebær
  • 4 spiseskeer honning
  • 3 spiseskeer brunt sukker
  • 1-2 æg
  • 2 spiseskeer margarine, kokosolie eller lignede
Fremgangsmåde 
  1. Bland alle ingredienser grundigt
  2. Fordel massen på bagepapir i en bradepande, 1–2 cm tyk, og tryk den let sammen
  3. Bag ved 175 °C i ca. 15 minutter
  4. Skær ud i stykker mens den stadig er varm
  5. Afkøl og opbevar i køleskab, pakket ind i husholdningsfilm eller i en tætsluttende beholder

Foto: Henrik Numelin