SALG AF KAJAK


Skal du sælge din kajak? Her er nogle guidelines fra Havogkajak, så du kan få solgt kajakken i en fart, og måske endda til prisen.
 1. Kajakken skal være ren og nypoleret
  Brug lidt tid på at få vasket og poleret kajakken. Skyl sand og grus ud af cockpittet og sørg for at stuverummene er rene og tørre. Vand og fugt vil få køber til at tro at lugerne er utætte eller der kommer vand ind ved finne kisten.
   
 2. Orden
  Al udstyr som følger med skal være rent og præsentabelt. Fjern klistermærker og påtegnelser med dine kontaktoplysninger. Det har en god effekt at kunne vise original kvitteringer og husk at skrive en kvittering til køber for salget.
   
 3. Fjern eget udstyr
  Eget grej som GPS og holder, vandflaske og lign. skal fjernes fra kajakken når køber skal se kajakken. Så undgår du unødig diskussioner om hvorvidt det følger med i købet.
   
 4. Annoncetekst
  Brug ikke ord som "Danmarks flotteste" og "super velholdt", det har negativ effekt hos nogle købere. Skriv gerne hvis kajakken for nyligt at fået f.eks nyt ror, nye dæksliner, nyt sæde.
   
 5. Fotos
  Mange gode fotos af kajakken set forfra, bagfra, i cockpittet og "close up" af eventuelle skader.
   
 6. Den rigtige pris
  Den pris du forlanger, skal være relevant i forhold til nyprisen. Tjek nyprisen hos forhandler og se hvad lign, kajakker er solgt for på www.dba.dk, www.guloggratis.dk. Regn med at brugtprisen vil ligge mellem 30 og 50% under nyprisen.