SALG AF KAJAK


Skal du sælge din kajak? Se mine tips til hvordan du gør kajakken indbydende, så da får solgt i en fart - og til prisen
 1. Kajakken skal være ren og nypoleret
  Brug lidt tid på at få vasket og poleret kajakken. Skyl sand og grus ud af cockpittet og sørg for at stuverummene er rene og tørre. Vand, fugt og lugt vil få køber til at tro at lugerne er utætte eller der kommer vand ind ved finnekisten. Smør lugerne med silikone så de nemt kan klemmes op/af, og smør ror, rorliner og finne.
   
 2. Orden
  Al udstyr som følger med skal være rent og præsentabelt. Fjern klistermærker og lignede  med dit navn og kontakt oplysninger. Det har en god effekt at kunne vise original kvitteringer og husk at skrive en kvittering til køber for salget.
   
 3. Fjern eget udstyr
  Eget grej som GPS og holder, pumpe, pagaj og lignede skal fjernes fra kajakken når køber skal se kajakken. Så undgår du unødig diskussioner om hvorvidt det følger med i handlen. 
   
 4. Annoncetekst
  Brug ikke ord som "Danmarks flotteste" og "super velholdt", det har negativ effekt hos nogle købere. Skriv i annoncen hvis kajakken for nyligt at fået f.eks. nyt ror, nye dæksliner, nyt sæde.
   
 5. Fotos
  Mange gode fotos af kajakken, forfra, bagfra, cockpittet og "close up" af eventuelle "fun marks".
   
 6. Den rigtige pris
  Den pris du forlanger, skal være relevant i forhold til nyprisen. Tjek nyprisen hos forhandleren og se hvad lign, kajakker er solgt for på www.dba.dk, www.guloggratis.dk. Regn med at brugtprisen vil ligge mellem 30 og 50% under nyprisen.
Udgivet 31.05.2015
Foto Henrik Numelin