KAJAKKORT LIMFJORDEN


Nyt kajakkort åbner Limfjorden for kajakturister

Som et langstrakt sund strækker Limfjorden sig fra Thy på vestkysten, snor sig forbi Aalborg, til Hals på den jydske østkyst. Midt i Limfjorden ligger de hyggelige øer Mors, Livø og Egholm. Det, og mere til, er kommet med på kajakkortene.

Kortene er en kombination af et søkort og et topografisk kort. Og i målestoksforhold 1:50.000, lige hvad man har brug for, når man færdes kystnært. På kajakkortene er der indtegnet overnatningssteder, indkøbsmuligheder, toilet- og strandforhold, seværdigheder samt strøm og vindforhold.


Kort i to versioner
Kajakkort Limfjorden kan hentes fra hjemmesiden i et specielt PDF-format der gør det muligt at anvende dem sammen med den indbyggede GPS i en smartphone eller tablet. For at bruge kortene sammen med GPS'en skal du bruge en App der hedder "Avenza Maps". Kortene kan sidenhen anvendes uden netforbindelse (offline).

Kajakkort Limfjord fås også i en trykt version i form af 5 kort i A2-format, trykt på vandfast papir. Sådan et kortsæt koster 225 kr. og kommer pakket i en fiks vandtæt plasticlomme med lynlåslukke.  

3 hurtige om kajak på Limfjorden