NAKSKOV FJORD KAJAKKORT

Kajakguide til Danmarks ø-rigeste fjord

Nakskov Fjord lyder måske ikke så eksotisk, og som rovand står det næppe højest på manges ønskeliste, men skindet bedrager. Fjorden og de mange øer er et hav af oplevelser og historie.

Nakskov Fjord er Danmarks ø-rigeste fjord med vandfugle i tusindtal, stille havnemiljøer, grønlandsfareren Peter Freuchens ø og Slotsø hvor du kan du se resterne af et gammelt middelalderskibværft.

Kajakguide - kort over Nakskov Fjord er "kun" en tre-fløjet folder, men den indeholder hele fem ruter som kan startes fra fire forskellige steder i fjorden. Alle ruterne er indtegnet på et OpenSeaMap. På folderens bagside er de fem turmål er ganske kort beskrevet sammen med oplysninger om overnatningssteder, toiletter, indkøbsmuligheder, isætningssteder og GPS koordinater.

Det er, med andre ord, lige de informationer en kajakroer skal bruge. Hverken mere eller mindre. Detaljer om flora og fauna og turistprosa om Nakskov og fjorden må man læse sig til andre steder. 

Kajakguiden er en del af et fælles dansk-tysk projekt om oplevelsesformidling på begge sider af Fehmern Belt og finansieret af EU Interreg midler.

Download Kajakguide - Kort over Nakskov Fjord eller hent den som hardcopie (på vandfast papir), hos Nakskov TuristkontorNakskov Fjord Camping og Nakskov Sejlklub

Kom godt afsted

Udgivet: 10.03.2020
Foto: Naturpark Nakskov Fjord