NAKSKOV FJORD KAJAKKORT

Kajakguide til Danmarks ø-rigeste fjord.

Nakskov Fjord lyder måske ikke så eksotisk, og som rovand står det næppe højest på manges ønskeliste, men, men, men. Fjorden er Danmarks ø-rigeste og byder på masser af oplevelser og historie.

Nok ikke mange som ved at fjorden er Danmarks ø-rigeste fjord med øer og holme beboet af fugle i tusindtal, solbadende sæler, autentiske havnemiljøer og Slotsø hvor du kan du se resterne af et skibsværft fra middelalderen.

"Kajakguide - kort over Nakskov Fjord" giver forslag på fem ruter som kan startes fra fire forskellige steder i fjorden. Alle ruterne er indtegnet på et OpenSeaMap med oplysninger om overnatnings- og indkøbsmuligheder, toiletter, isætningssteder med GPS koordinater.

Der er, med andre ord, alle de informationer en kajakroer skal bruge. Hverken mere eller mindre. Detaljer om flora og fauna og turistprosa om Nakskov og fjorden må man læse sig til på fx. Visit Lolland-Falsters hjemmeside.  

Kom godt afsted
Bonusinfo. "Kajakguide - Kort over Nakskov Fjord" er  en del af et dansk-tysk projekt om oplevelsesformidling på begge sider af Fehmern Belt og finansieret af EU Interreg midler. 

Udgivet 10.03.2020
Foto Naturpark Nakskov Fjord