ORU KAYAK - DEN ULTRALETTE FOLDEKAJAK

Ultralet foldekajak inspireret af papirfoldekunsten origami 

Oru har designet den letteste og smukkeste transportable kajak til dato. Med sine kun 9 kilo og simple konstruktion kan du have kajakken med på cyklen, i metro'en, på flyet eller i bilen. Det giver helt nye muligheder for at komme ud til kendte og ukendte rovande.

Inspirationen til konstruktionen kommer fra den japanske papirfoldekunst origami. Kajakken er i een stor plade og foldes sammen om sig selv og bliver til en kuffert, når den ikke bruges. Hele manøvren, åbne og folde ud, tager kun tre minutter. 
Oru Inlet er 305cm lang, 76 cm bred og vejer 9 kilo. Sammenfoldet 102 x 49 x 26 cm. Og koster 7.995 kr. Oru'en findes i tre lidt større modeller og en tandem version.

Bor du i lejlighed eller det er svært at få en plads til de traditionel  kajak der hvor du bor, er de foldbare Oru Kayak da at fint alternativ. Jeg har ikke selv prøveroet en Oru Kayak, men kan læse mig til at dens sejlegenskaberne er ganske gode.

Oru Kayaks blev lanceret på crowdfunding/fundraising platformen Kickstarter for 10 år og 5 kampagner siden. Siden da har Oru Kayaks udvidet til to fabrikker og har produceret over 50.000 foldbare kajakker.

Forhandlere
Lifeplan Kajak & Friluftsliv, Svendborg, 6072 3900
foldekajakken, Vanløse, 2971 0543

Under Nyt og Nyttigt præsenteres friske nyheder, aktuelle produkter, nyttige viden. Teksterne er baseret på information og nyhedsbreve fra producenterne og kajakforhandlerne.