NYHEDER PÅ HYLDERNE

Det er strømmet ind med nyheder og varer på hylderne i de danske kajakbutikker. Havogkajak.dk har shoppet lidt rundt, følg med her

 
Kajakbiksen 
har fået en sending Kayman Kayaks hjem fra Polen. Du kan vælge mellem den stabile Seeker, den lille Crazy, den lidt større og slanke Fury eller den lange hurtige Raider. Alle modellerne er fremstillet i kevlar/diolen som standard. Nyt er også de lækre grønlænderpagajer fra Mitchell Paddles, med skaft og blad i ask og gran og valnødsfiner i den yderste del af bladet. 


 

Kajakker i 7,5 meters højde
Kano- og Kajakbutikken har udvidet butikken i Herlev til 900 kvm og med 7,5 meter til loftet! Nu er der masser af plads til kap-, tur-, hav-, fiske- og foskajakker, stand up paddle og stort udvalg i udstyr.  Kajakker kan prøvesiddes i butikken og prøvesejles på Bagsværd Sø.

 


Rebellerne er kommet til Danmark
og ligger på hylderne hos Kajakgården og Kano- og Kajakbutikken. Rebel Kayaks omfatter grønlænderkajakkerne Greenland T, Ilaga og den traditionelle havkajak Husky i forskellige varianter og priser. Rebel Kayaks er designet af den svenskeren Johan Wirsén og produceres af Aquarius Sport i Polen.

Butik Malik er flyttet
Per Hülsen har flyttet sin Butik Malik fra Frederikssund til Slangerup. Der er blevet pænt mere plads til kajakker, tilbehør og friluftsudstyr i den store butik.  Og så kan du parkere lige ved døren.  Absolut en fordel når den nyindkøbte kajak skal lastes på taget af bilen.


 

 
Addidas i Lyngby
Kano- og Kajakværkstedet i Lyngby har fået Addidas kajakbeklædning hjem. Blandt de lækre designs er en "knirkefri" rojakke i heftig florurisende gul farve. Søger du en kajak til den rojakken skal du se nærmere på den nye Super Malik, som er en Malik med nyt dæk, stuverum og hækror. Passer sådan en fætter ikke til temperamentet kan du se på de nye kajakker fra Tahe Marine, det er bl.a. Zegul, Wind og Reval serierne.


Startpakke hos Kajakfreak, Holstebro
Startpakke som består af en NRS rojakke, en Stohlquist longjohn eller jakke samt støvler

Til de varme sommerdage hjælper Seals Splash Deck med at holde solen væk fra dine ben og vand ud af cockpittet. Samtidig giver det en fantastisk frihed, fordi der ikke er et stramt tårn/mave stykke, som på et traditionelt sprayskirt. Fremstillet i vandtæt nylon materiale. Bøjle i fronten sikrer at overtrækket får en opretstående buet facon i fronten.Syd for Præstø
ligger Roneklint og Roneklint Kajakcenter.  Butikkens egen havkajakproduktion North Wind er blevet redesignet med kortere cockpit som er hævet ved lårene og sænket agterdæk. En flot og slank kajak til den store roer. North Wind produceres hos Kaymann Kayaks, så kvaliteten er i orden.

Webshops
Er der er for langt til den fysiske kajakbutik kan du handle i butikkernes webshops. Der er gode varebeskrivelser med bl.a. specifikationer, farver og størrelser. Priserne er de samme priser som i den fysiske butik. Men, det er med film som kajakker - kajakker skal ses og prøves hos i din kajakbutik.

Publiceret 02.06.2014
PR foto