Vand & sæbe

Du kender det sikkert fra dine kajakture - du bruger almindelig sæbe og vil skylle det af med saltvand og det er så godt som umuligt. Her er tips på en saltvandssæbe, et sammenfoldeligt vaskefad og blødt mikrofiber håndklæde.Saltsjö Soap er beregnet til brug i saltvand og efterlader ovenikøbet huden i en herlig duft af grapefrugt, citron og jasmin. SaltSjö serien fremstilles af det svenske sæbehus Victoria Scandinavian Soap AB i Helsingborg og kan købes (ca. 35 kr.) hos Saltskrub i Torvehallerne .
 Yachticons shampoo og badesæbe til saltvand. Specialkomponenter modvirker den udtørrende virkning af vind, sol og salt. Plastflaske med 300ml hos www.hellers.dk til 79 kr.


 
Det her vaskefad er noget af det mindste jeg har set. Fylder sammenfoldet ø 11x8 cm, vejer 105 gram. Udfoldet rummer vaskefadet 5 liter. Velegnet som "håndvask" eller opvaskebalje. Water Bassin er set til 99 kr.  i butikker med friluftsudstyr.

Et hurtigtørrende håndklæde, blødt og behageligt, perfekt til kajakturen. Størrelse udfoldet 60x95 cm, vejer 130 gram, fremstillet i mikrofiber. Asivik Lite Towel L er set til 149 kr. i Spejdersports butikker og på www.spejdersport.dk