HALSNÆS KAJAKKORT

Kort til kajakture omkring Halsnæs

Med Kattegat i nord, Roskilde Fjord i syd og vest og Arresø i øst, kan du vælge mellem at ro i havvand, fjordvand eller søvand. Læg hertil at der altid er mulighed for at finde roligt farvand med læ for de fleste vindretninger i dette hjørne af det nordvestlige Sjælland. 

I Halsnæs Kajakkort, eller rettere kortguide, finder du fine naturbeskrivelser med kortudsnit og et hav(!) af praktiske oplysninger. Der er også blevet plads til spændende lokalhistorier, det hele krydret med opskrifter baseret på råvarer som kan indsamles langs kysten.

Kajakkortet er et af flere kajakvenlige tiltag fra Halsnæs kommune, for at friste kajaksejlere til at ro dag- og weekendture langs Halsnæs' rå og uspolerede kyster.
  • Etablering af utraditionelle overnatningsmuligheder; et bådformet shelter på havnen i Lynæs, et flydende shelter udfor Hvide Klint og et på Arresø.
  • Kortet "Oplev Halsnæs" med landbaserede oplevelser og aktiviteter.
Kajakkortet kommer som et 24 siders hæfte i A4 format med spiralryg, trykt på vandfast papir og udgivet af Halsnæs kommune i samarbejde med de lokale kajakklubber. Kortet fås ved henvendelse til Halsnæs kommune, oplev(at)halsnaes.dk eller turistdestinationsselskabet VisitNordsjælland, info(at)visitnordsjaelland.com - skriv Halsnæs Kajakguide i emnefeltet.

Foto Henrik Numelin
Udgivet 11.04.2019