DE BLÅ STIER PÅ MARIAGER FJORD

De Blå Stier - kajakoplevelser på Danmarks smukkeste fjord

Skal du på kajaktur til Mariager Fjord vil jeg anbefale dig at få fat i hæftet "De Blå Stier". Hæftet fortæller om de mange muligheder der er for kajaksejlads på Mariager Fjord i form af turforslag, tips til pausesteder, overnatningssteder og vejvisning til seværdigheder tæt på fjorden.


"De Blå Stier" kan fås hos VisitMariager (når modtager betaler porto) Hæftet er på 28 sider og i A5 format. De Blå Stier er udarbejdet (2019) af turistbureauet i Mariager med hjælp af fjordens kajakklubber og campingpladser. Følg linket til  hæftet i en bladreversion.

For nogle år siden var vi i bededagsferien på Mariager Camping, og havde kajakkerne med. Det blev til nogle rigtigt gode kajakture til Hobro, Stinesminde og Hadsund. Og i Mariager, et besøg i saltcenteret. Den er noget om snakken - det er Danmarks smukkeste fjord...

Mariager Fjord er ca. 35 km lang, mellem 250 meter og 4,5 km bred og nogle steder op til 30 m dyb. Inderst i fjorden ligger Hobro, midtvejs Mariager og Als Odde ved mundingen til Kattegat.


Udgivet 22.05.2019
Foto: Henrik Numelin