BLÅ EVENTYR
Bøgestrømmen, Stege Bugt og Præstø Fjord er noget af det fine kajakvand som ligger i Vordingborg kommunes 385 kilometer lange kystlinje

Kortet "Blå eventyr" frister og inspirerer til alt det du kan opleve ved kommunens kyster. Hyggelige havne, byliv og fiskerlejer med charme og atmosfære. Steder hvor du kan lægge til og være omgivet af natur, og hvor aftenen kan nydes omkring bålet. Og når mørket falder på, kan du opleve den fantastiske stjernehimmel i Nordens første certificerede Dark Sky park.

Det "Blå Eventyr" er både et fysisk kort og et digitalt kort. Det fysiske kort er en inspiration til de mange kajakture og andre "våde" oplevelser i den vandrige kommune.

Det fysiske korts forside er der et (land)kort er der en masse gode informationer til turplanlægning  blandt andet angivet muligheder for kystnær overnatning og proviantering. På bagsiden et (sø)kort med turforslag med ikoner for havne, fiskepladser, overnatningssteder og andre nyttige oplysninger.
Der er flere oplevelser på det digitale kort; links til gode spots og ruter krydret med film og fotos.

Det fysiske kort (som er gratis) kan hentes på Vordingborg kommunes ni havne, turistinformationer og de tre borgerservicecentre.  Link til det digitale kort er her.  Endelig fås  "Blå Eventyr" også som en app som downloades i App Store eller Google Play

Læs mere om rovandet i Vordingborg kommune
Foto: Vordingborg Kommune
Udgivet: 28.06.2019