BLÅ EVENTYR


BLÅ EVENTYR OG MARTIME OPLEVELSER I VORDINGBORG

Bøgestrømmen, Stege Bugt og Præstø Fjord er noget af det rigtigt fine rovand som ligger indenfor Vordingborg kommunes knap 400 kilometer lange kystlinje. Et stort foldekort og en hjemmeside med adressen blåeventyr.dk inspirerer til kajakture og søsport i den vandrige kommune.


To-i-et kort
Foldekortet er egentlig to kort. På det ene side et (land)kort er der en masse gode informationer til planløgningen af din tur. Mange af faciliteterne ligger ved havnene, og der er også vist muligheder for overnatning og proviantering tæt ved kysten. På den anden side et (sø)kort med turforslag samt en masse ikoner der viser havne, fiskepladser, overnatningssteder og meget mere.

Digital version
"Vi kender ikke alle de gode steder, vi har lagt de informationer ind vi kender til. Kortet skal videreudvikles med hjælp fra dem, der kender de lokaler steder eller for øje på nogle muligheder, vi ikke kendte" - lyder det fra Vordingborg Kommune som opfordrer til at sende dine blå eventyr, ideer eller tilføjelser til blaaeventyr@vordingborg.dk så de kan tastes ind i det digitale kort.

Blå Eventyr overalt
Er det et eventyr ud i det blå, en tur Møn rundt eller en aftentur i Stege bugt som trækker? Tjek kortet og kom afsted. Kortet kan også hentes på alle havne, biblioteker, borgerservicecentre samt turistinformationer i hele Vordingborg Kommune.

Læs også  
Foto: Vordingborg Kommune