KAJAKGUIDE LILLEBÆLT

Kajakguide til Lillebælt og Danmarks største marine naturpark

Lillebælt er både smalt og meget dybt. Det smalleste sted i bæltet er ved Middelfart og er blot 1 km bredt. Der dybeste punkt er Hundedybet med 80 meter ned til bunden. Bundforholdene sammen med den kraftige vandudveksling mellem Østersøen og Kattegat giver en helt speciel strøm i bæltet. Landskabet er meget varieret lige fra næsten uberørte kyster til Middelfart og Fredericias travle havne.

Kajakguiden giver inspiration til at opleve Lillebælt og Naturpark Lillebælt fra vandsiden. I guiden er der forslag til korte og lange ture. Til turbeskrivelserne er der fin information om faciliteter, parkeringsmuligheder, isætningssteder, natur og ikke mindst om strømforholdene. Der følger et vandfast kort med til bogen i målestok 1:50.000 (2 km = 1 km).

De 171 sider i Kajakguide Lillebælt er blevet til i et samarbejde med en lang række af områdets engagerede kajakroere, Destination Lillebælt og Naturpark Lillebælt og udgivet i 2019.

Bogen kan bestilles hos boghandlere eller saxo.dk og gucca.dk - alternativt kan man låne Kajakguide Lillebælt på biblioteket.dk

22.07.2020
Foto PR