KAJAKGUIDE LILLEBÆLT

Kajakguide til Danmarks største marine naturpark

Lillebælt er både smalt og meget dybt. Det smalleste sted i Lillebælt er ved Middelfart og kun 1 kilometer bredt. Der dybeste punkt er Hundedybet hvor der er 80 meter ned til bunden. Bundforholdene sammen med den kraftige vandudveksling mellem Østersøen og Kattegat giver helt specielle strømforhold. Landskabet er meget varieret lige fra næsten uberørte kyster til Fredericias travle havn.

Kajakguiden giver inspiration til at opleve Lillebælt og Naturpark Lillebælt fra vandsiden. I guiden er der forslag til korte og lange ture. Til turbeskrivelserne er der fin information om faciliteter, parkeringsmuligheder, isætningssteder, natur og ikke mindst om strømforholdene. Der følger et vandfast kort med til bogen i målestok 1:50.000 (2 km = 1 km).

De 171 sider i Kajakguide Lillebælt er blevet til i et samarbejde med en lang række af områdets engagerede kajakroere, turistorganisationen Destination Lillebælt samt Naturpark Lillebælt og udgivet i 2019.

Bogen kan bestilles hos boghandlere eller saxo.dk og gucca.dk - alternativt kan man låne Kajakguide Lillebælt på biblioteket.dk

22.07.2020
Foto PR