KAJAKGUIDE LILLEBÆLT

Kajakguide til Danmarks største marine naturpark

Lillebælt er både smalt og meget dybt. Det smalleste sted i Lillebælt er ved Middelfart og er kun 1 kilometer bredt. Der dybeste punkt er Hundedybet hvor der er 80 meter ned til bunden. Bundforholdene sammen med den kraftige vandudveksling mellem Østersøen og Kattegat skaber nogle helt specielle strømforhold. Landskabet er meget varieret lige fra næsten uberørte kyster til Fredericias travle havn.

Kajakguiden giver inspiration til at opleve Lillebælt og Naturpark Lillebælt fra vandsiden.
Guiden kommer med de bedste korte og lange ture i selve Lillebælt samt nord og syd for bæltet. Til turbeskrivelserne hører der fin information om parkeringsmuligheder, isætningssteder, natur og ikke mindst om strømforholdene. Der følger et vandfast oversigtskort med til bogen i målestok 1:50.000 (2 km = 1 km).

De 171 sider i Kajakguide Lillebælt er blevet til i et samarbejde med områdets engagerede kajakroere, turistorganisationerne VisitFredericia, VisitMiddelfart, Naturpark Lillebælt samt de tre kommuner omkring Lillebælt - og blev udgivet i 2019.

Bogen kan bestilles hos boghandlere, saxo.dk og gucca.dk - alternativt kan man jo låne Kajakguide Lillebælt på biblioteket.dk

22.07.2020
Foto PR