UDINATUREN.DK


På udinaturen.dk kan du finde inspiration at bruge naturen, hvad enten du leder efter kajakruter, shelters eller skjulte naturperler.

udinatturen.dk er en "digital guide", hvor man ud fra et kort klikker sig frem til de informationer man skal bruge. Hjemmesiden giver oplysninger om fx. kajak-, cykel-, vandreruter, hvor man kan parkere, overnatte og hvor der er et særligt godt sted med en fantastisk udsigt. Siden giver også inspiration til ture og oplevelser, hvis man ikke lige hvor man skal starte.

Den første version af udinaturen.dk gik i luften 2010, så en opdatering var tiltrængt! Den nye version af udinaturen.dk har bl.a. fået et mere detaljeret 
kort som fungerer på diverse mobiltelefoner. Oplysningerne i den store online naturdatabase kommer fra en fælles friluftsdatabase hvor Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Kommunernes Landsforening leverer indholdet.

Når det så er sagt er jeg ikke imponeret af opdateringen. I betragtning af at de vigtigste naturforvaltere bidrager med informationer til indholdet, savner jeg bl.a. flere forslag til kajakruter og visning af kystnære overnatningspladser og shelters. Jeg vil forsat søge informationer om "ud i naturen" på flere platforme - www.friluftsguiden.dk, www.bookenshelter.dk og shelterappen måske suppleret med et opslag i en relevant facebook gruppe.

Foto: nst.dk
Udgivet: 14.09.2020