HAVKAJAKROERNES TRÆF 2022Foreningen Havkajakroerne har nu datoer og steder for foreningens medlemstræf 2022. Træffene er populære, så det glæder om at træffe med hurtig beslutning om deltagelse.   

Vintertræf 25. - 27. marts i Odder Svømmehal
Vintertræffet har fokus på rul, redningsøvelser, balance, vandtilvænning, leg og en masse sjove øvelser med kajakken. Det foregår i 2022 i Odder Svømmehal, fra fredag eftermiddag til søndag middag. På dette træf er der plads til 50 deltagere.

Forårstræf 13. - 15. maj, Falsled Camping
I starten af forårstræffet er der et kajakorienteringsløb, hvor man gruppevis dyster mod hinanden. En vigtig ting på programmet bliver dagturene ud i det Sydfynske Øhav. Der vil typisk være ture til både de rutinerede roer og de mere uerfarne. Der er fællesmiddag både fredag og lørdag. Foreningens generalforsamling bliver, traditionen tro, afholdt fredag aften. Faldsled Strand Camping er en lille, hyggelig campingplads, der er læ på alle pladser, selv helt ud til stranden. 

Sommertræf 25. - 31. juli, Nykøbing Mors
Det traditionsrige sommertræf løber over en hel uge og indeholder foruden en masse ture af forskellig længder og sværhedsgrader, en lang række workshops i forskellige ro discipliner, -teknikker og -færdigheder med instruktører fra både ind- og udland. Der bliver også aktiviteter på land bl.a. fremstilling af egen pagaj, morgenyoga, knobbinding, bål mad, reparationskurser og foredrag. Foreningen forventer mellem 250 og 400 deltagere til årets sommertræf i Nykøbing Mors.

Efterårstræf, i midten af september, det rette sted er ikke fundet, endnu
Efterårstræffet minder om forårstræffet med dets fokus på hyggelige ture i det lokale ro vand. Træffet finder sted over en weekend og inkluderer et kajakorienteringsløb, og en hyggelig træffest lørdag aften.

Foreningen Havkajakroerne
For at deltage i Havkajakroernes populære træf skal man være medlem. Et medlemskab koster 250 kr. om året. Som medlem får man mulighed for at deltage i de 4 årlige træf, bladet Havkajak, rabatter til bl.a. klubtøj, udvalgte kajakbutikker i landet og deltagelse i DGI kajakkurser. Havkajakroerne er en landsdækkende forening af entusiastiske medlemmer, der alle bidrager til at udbrede kendskabet til havkajaksportens oplevelser og mange udviklingsmuligheder. 

Læs mere om foreningen  Havkajakroerne her

Foto PR
Tekst Havkajakroerne
Publiceret 01.11.2021