HAVKAJAKROERNES TRÆFHvert år afholder foreningen Havkajakroerne fire utroligt populære træf hvor medlemmerne mødes til ture, workshops, oplevelser og hygge. I 2024 ligger træffene i Jylland, på sydhavsøerne og i Sverige.

Her træffes Havkajakroerne 2024

Vintertræffet i Odder Svømmehal, 22. - 25. marts
Vintertræffet foregår i en svømmehal så der er rulle- og redningsøvelser, balancekunst, vandtilvænning og en masse sjove øvelser på programmet. Vintertræffet er utroligt populært og der er "plads" til 55 deltagere. Du skal selv medbringe en havkajak med åre/pagaj. Indendørs overnatning. Træffet er for alle uanset om du kun har roet siden sidste sommer og kan lave et halvt rul eller om du er en mesterruller og har 25 rul i bagagen. 

Forårstræf på Lilleø den 24. til den 26. maj i Claus Meyers æbleplantage
Meget forfriskende og kreativt er forårstræffet i år henlagt til Lillø i Smålandshavet. Programmet, ankomst og afgang og indkvartering er lidt anderledes end det plejer - klik og læs 

Sommertræf i Sverige, lørdag den 22. til fredag den 28. juli
I 2024 har foreningen valgt at lægge sommertræffet på Hafsten Resort ved Uddevalla. Programmet byder bl.a. på korte og lange dagsture, workshops i forskellige ro discipliner og -teknikker med danske og udenlandske instruktører. Der bliver også aktiviteter på land fx. pagajfremstilling, morgenyoga, Omnia workshop, førstehjælpskursus, foredrag og ikke mindst hygge og go'e kajaksnakke til langt ud på natten. Overnatning på Hafsten Resort. Der forventes omkring 400 deltagere.

Efterårstræf forventeligt i september, sted og dato kommer snart
Konceptet for efterårstræffet er meget lig forårstræffet med et indledende kajakorienteringsløb - sådan lidt en "ryst-sammen-tur" - og dagsture af forskellig længde og sværhed.  

Vil du med på Havkajakroernes træf?
Så skal du være medlem af Havkajakroerne som er en forening af entusiastiske havkajakroere, som bl.a. bidrager til at udbrede kendskabet til havkajaksportens mange oplevelser og udviklingsmuligheder. 

Et medlemskab koster 250 kr. om året. Som medlem kan du deltage i de fire årlige træf, tre gange om året modtager du medlemsbladet Havkajak, der er rabatter til udvalgte kajakbutikker, mulighed for at deltage i DGI kajakkurser og endelige købe Havkajakroernes klubtøj.

Foto: Havkajaktræf på Sølager Strand Camping @Henrik Numelin