ITALIENSKE SKØNHEDER


Smukke håndbyggede kajakker med skønne linjer, bløde kurver og fine detaljer.

En flok italienske skønheder er landet hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv i Svendborg. De smukke kajakker er bygget hos den sicilienske bådebyggerfamilie Mannino som i mere end 20 år har bygget havkajakker. Mannino familienog deres engagerede medarbejdere har udviklet de forskellige kajakker med stor sans for funktionalitet og ikke mindst i et smukt design med mange fine detaljer og i meget høj kvalitet. 

Lifeplan Kajak og Friluftliv har agenturet på de skønne kajakker fra Nautica Manino Kayaks (NMK) for hele Skandinavien og har taget 5 forskellige modeller ind, alle i full carbon-kevlar til 34.995 kr. Alle kajakkerne er udrustet med finne og luger fra KayakSport, Smart Track fodstøtter, dækselastikker og dæksliner med refleks. Kajakkerne kan også bestilles i carbon-kevlar infusionssystem eller i diolene. Førstnævnte tager yderligere ca. 2 kg af vægten, men væsentligt dyrere, sidstnævnte lægger ca. 2-4 kg på vægten, men er til gengæld noget billigere.

NMK Nordkapp 
Nordkappen er en kajak der er ekstremt sødygtig, hurtig og til teknik og leg. Skroget giver lidt greb i vinden takket være det lavprofilerede bagdæk. Ideel til lange udflugter og kryds på åbent hav. De store lasterum har en kapacitet på over 300 liter! Ideel til kajakroere, der vejer 65-95 kg.

Længde: 5,00 m
Bredde: 56 cm
Vægt: 20 kg
Cockpit: Nøglehul, 87×46 cm

Det er muligt at bestille Nordkapp i farver efter eget valg. 

NMK 106 HavkajaK
En ekstremt sødygtig, hurtig og teknisk kajak. Den særlige V-form på kølen, gør det muligt at holde kursen selv under ekstreme forhold. Kajakken har en god primær stabilitet og fremragende sekundær stabilitet. Ideel til kajakroere, der vejer 75 - 100 kg.

Længde: 5,30 cm
Bredde: 55 cm
Vægt: 21 kg
Volumen: 325 L
Cockpit: Nøglehul, 87×46 cm

Genesis 526
Designet med øget knækspant, hvilket gør den mere retningsbestemt men samtidig stabil. Kajakken er meget manøvredygtig med god primær stabilitet og overraskende sekundær stabilitet. Kajakkens rumfang er ca. 270 liter. Genesis 526 anbefales til personer mellem 65 og 95 kg.

Længde: 5,26 cm
Bredde: 53 cm
Vægt: 18 kg
Volumen: 270 L
Cockpit: Nøglehul, 87×46 cm

NMK Infinity
Højtydende havkajak ideel til lange udflugter. Denne lange slanke kajak glider super let gennem vandet med fin stabilitet og høj marchhastighed. Infinity's V-formede køl og det lette knækspant giver en reduceret primær stabilitet. Ideelvægt til Infinity ca. 65-100 kg

Længde: 5,60 m
Bredder: 54 cm
Vægt: 22 kg
Volumen: 400 L
Cockpit: Nøglehul, 84×42 cm


.

NMK Joker
Joker er Nautica Manino Kayaks helt nye model, designet til den erfarne kajakroer som ønsker en kajak til teknik og leg med god primær stabilitet samt fremragende manøvredygtighed.  Jokeren passer til folk omkring 75 til 100 kg. 

Længde: 5,30 m
Bredde: 54 cm
Vægt: 21 kg
Volumen: 365
Cockpit: Nøglehul, 87×46 cm

Lifeplan Kajak & Friluftsliv startede i 2017 som en "kørende" forretning med en firhjulstrækker og et par trailere med kajakker. I 2019 åbnede Frederik Laursen så butikken på Østre Havnevej 47, lige på kajkanten til Svendborg havn. Lifeplan Kajak & Friluftliv er også importør af de svenske havkajakker Point65  og den amerikanske ORU foldekajak, som kan klappes sammen i "mappe" samt outdoortøj fra True North, som er lækkert nordisk tøjdesign til nordisk vejr. 

Foto: Lifeplan Kajak & Friluftsliv
Tags: Havkajakker
Publiceret: 09.11.2021