STORT KAJAKSHOW I LYON

Showet byder på mere end 150 stande fyldt med kajakker, SUPs, boards, tøj og tilbehør. I udstillingsdagene forskellige demos, foredrag og filmfestival som topper med kåringen af Paddle Sports Product of the Year.

Paddle Sports Show finder sted fra den 28. september til den 1. oktober 2022 i Lyon, Frankrig og tiltrækker købere fra specialbutikker, udlejningssteder og outfitters over hele Europa og rundt om i verden. 

På Paddle Sports Show præsenteres medier og købere for næste sæsons nyheder og har mulighed for at bestille f.eks. kajakker direkte fra producenten hjem til deres butikker. Mon ikke nogle af de danske importører er på udkik efter nye varer til hylderne. Der er ikke adgang for offentligheden til udstillingen.

Arrangørerne forventer over 2.500 deltagere inklusive forhandlere, udstillere og medier. På udstillerlisten er blandt andet Norse Kayaks, Kajak Sport, Hiko, NRS, Baltic Life Jackets, P&H Seakayaks, East Poole Paddles, Valley, Boreal Design, Zegul og HF. Eneste danske udstiller er Design Kayaks fra Vejle som findes på stand F9.

Det 1. Paddle Sports Show fandt sted i 2021, hvor de fleste af padleindustriens vigtigste producenter og forhandlere var samlet under ét tag for første gang siden Covid-19 epidemien. Denne nye messe erstatter PaddleExpo som lukkede i 2020.

Læs mere
Paddle Sports Show 
Design Kayaks

Kilde: Pressrelease Paddle Sports Show
Foto: PR