PANTHERA FRA STRUER BOATS

Surfskihavjakakhybriden Panthera

Spændende kajakdesign fra Struer Boats - en lyn hurtig surfski-havkajak-hybrid med stort fartpotentiale


Lynhurtig havkajak-surfski-hybrid
Panthera er designet til dem, der vil padle med fart og stil, surfe som en surfski, rulle som en grønlandskajak, konkurrere eller sætte rekorder. 

Kajakken har allerede vist sit fartpotentiale
 Nogle genkender sikkert Pantheraen fra islandske Fylkir Sævarssons præstationer. Og som den kajak Erik B. Jørgensens brugte da han i 2021 slog rekord i Danmark Rundt i kajak, på blot 14 dage.

Panthera er klar til salg fra foråret 2023
Kajakken er 5,75 cm lang og 52 cm bred og produceres i en carbon og i en glasfiber version og kommer til at veje hhv. 24 og 28 kilo. Cockpittet måler 43 x 79 cm indvendigt, der er fire stuverum og Pantheraen monteres med det lækre SmartTrack rorsystem.

100% dansk produceret
Panthera er tegnet af den svenske kajakdesigner Björn Thomasson, som også har slået stregerne til de velkendte Frej-kajakker. Selve kajakken støbes i Nordsjælland og færdigmonteres hos kano- og kajakværkstedet i Frederiksdal, nord for Lyngby. Struer Boats oplyser at salgsprisen bliver 25 - 30.000 kr.

Under Nyt og Nyttigt præsenteres friske nyheder, aktuelle produkter, nyttige viden. Teksterne er baseret på information og nyhedsbreve fra producenterne og kajakforhandlerne.