FUGLESAFARI I HAVKAJAK


Sjældent udbudt tur. 

DGI Storstrømmen arrangerer fuglesafari
ved Nyord og Ulvshale,
lørdag den 2. september kl. 11 - 15.

Kajakturen starter på land med et kort oplæg fra lokal fugleguide som fortæller om områdets fugleliv: Hvilke fugle vi kan forvente at se på turen, hvordan man tager hensyn til fugle- og dyrelivet; og hvad man ellers skal være opmærksom på. Fugleguiden vil ro med på turen, og undervejs udpege og fortælle, hvilke fugle vi ser.

Alt afhængig af vind og vejr planlægger turlederen ruten. Er vejret er optimalt ror vi rundt om Nyord ellers planlægges alternativ rute. Turen starter og slutter i Nyord Havn. Maks. rotid cirka 3 timer.

Nyord by er bilfri. Derfor mødes vi på parkeringspladsen ved Nyordvej 1, 4780 Stege. Der er et stykke vej ned til havnen, derfor vil en kajakvogn være god at have med.

Medbring: Snack, madpakke og noget at drikke – evt. en termoflaske med varm kaffe eller te. Telefon pakket i vandtæt etui. Evt. kamera og kikkert

Christian Mostrup Andersen  DGI Storstrømmen er arrangør og turleder. 
Det koster en 50 kr. at være med. Tilmelding til Christian Mostrup Andersen på sms til 28 93 24 03 - senest fredag den 1. september kl. 18.

NB. Havogkajak.dk har ingen kommerciel interesse eller ansvar for turen. Har du spørgsmål til turen, kontakt  turlederen direkte.