PLADS TIL KAJAKKEN

 

Har du problemer med at få kajakken ind i lejligheden? Kniber det med pladsen i carporten? Eller har du kajakken liggende på stranden?

Næsten alle kajakklubber tilbyder pladser til private kajakker, når du er medlem og friroet. Men. Hvis du hellere vil være en fri fugl og bare have din kajak opbevaret så nær vandet som muligt, hvad så?  Her er en ufuldstændig oversigt på kajakpladser i København og hovedstadsområdet. 
Espergærde
På Strandhave Jolleanlæg, mellem Espergærde og Humlebæk, er der et kajakstiv med plads til 12 kajakker. Kontakt Helsingør Havne, for info og lejekontrakt.  Øresundskysten kaldes også Den Danske Riviera - læs  turbeskrivelse her

Roskilde
Roskilde Roklub har et fint kajakhus med plads til 64 havkajakker. Huset  ligger ca. 50 meter fra kajkanten, så det er hurtigt og nemt at få søsat kajakken. Kontakt Roskilde Roklub for nærmere oplysninger og læs min ynglingstur på Roskilde Fjord her

Holbæk
I Starks gamle bygninger på Holbæk havn er der blevet etableret et kajakhotel. Også her kan du komme til din kajak 24/7 med din nøgle. Kontakt Friluftsliv & Håndværk for yderligere information og kontrakt.

København
Hos HavkajakCenter København kan du have din kajak liggende hele året. Og du kan komme og kajakke når du har lyst. Mer information om HavkajakCenter København.

Kajakhotellet på Amager har tre lokationer;  Havkajakvej, Kalvebod Brygge og ved Den Blå Planet. Booking af kajakplads her      

Kanokajakcenter tilbyder aflåst opbevaring af havkajakker og turkajakker, med adgang til din kajak døgnet rundt, året rundt. Kajakhotellet ligger i Frederiksdal og har direkte adgang til Mølleåen og til søerne i  området. Pladser udlejes pr. måned eller pr. år.
 
Kajakopbevaring hos KayakRepublic, under Børskajen, i centrale København, med adgang til kajakken og faciliteterne 24/7/365.  

Greve
Sejlklubben Køge Bugt, Greve Marina, har pladser i deres aflåste kajakhotel. Se beliggenhed og kontaktoplysninger.

Kender du til andre kajakpladser, kajakhuse eller lignede send gerne et par linjer til mig, så kommer det med her på oversigten.