PLADS TIL KAJAKKEN

Kajakpladser has Kajak Motel Svendborg


Har du problemer med at få kajakken ind i lejligheden. Kniber det med pladsen i carporten eller har du bare kajakken liggende på stranden? 

Dette er en ufuldstændig oversigt på kajakpladser, som ikke kræver klubmedlemsskab og som ligger i pagaj afstand til godt rovand.  

Espergærde, Strandhaven

I Strandhaven, Jarlens Grund, nord for Humlebæk, har Helsingør kommune et kajakoplag, lige ud til Øresund, med plads til 12 kajakker. På pladsen er der bro med ramper til jollefiskerne, ferskvand til at skylle kajakker og udstyr samt sommeråbne toiletter. For at leje en plads, skal Du bo og have folkeregister adresse i Helsingør Kommune. Ansøgning til Helsingør Havnekontor via mail.  Opdatering 21-12-2021: Der er venteliste. 

Frederiksdal, Kanokajakcenter
Kanokajakcenters Kajakhotel tilbyder aflåst opbevaring af kajakken med adgang med låsebrik, døgnet rundt.  Kajakhotellet ligger i Frederiksdal og nærmeste rovand er Mølleåen og søerne i  området. Pladser udlejes pr. måned eller pr. år. Kontakt Kanokajakcenter

Greve, Greve Marina
Sejlklubben Køge Bugt, Greve Marina, tilbyder plads i deres aflåste kajakhotel, kontakt klubbens kajakudvalg for oplysninger.

Holbæk, havnen
I Holbæk Trælasts tidligere lagerbygning på Holbæk havn, er der nu indrettet et kajakhotel. Her kan du komme til din kajak døgnet rundt. Se Friluftsliv & Håndværk for info og lejekontrakt.

København, HavkajakCenter
Hos HavkajakCenter København kan du have kajakken liggende hele året. Og du kan komme og kajakke hvornår du har lyst. Info; HavkajakCenter.

København, Kajakhotellet
Kajakhotellet på Amager har to lokationer hvor der er opbevaringspladser til kajakker: Havkajakvej, ved Den Blå Planet og på Kalvebod Brygge. Booking af kajakplads     

København, KayakRepublic 
Kajakopbevaring hos KayakRepublic, under Børskajen, midt i det centrale København, med adgang til kajakken og faciliteterne 24/7.    

Snekkersten, jollepladsen syd for havnen
Foreningen Stejlepladsgruppen har et kajakoplag med plads til cirka 70 kajakker, kun tre pagajtag fra vandkanten. Der er ingen faciliteter på pladsen, men cirka 200 meter til hyggelig sommercafé (og toilet), på Snekkersten havn. Kontakt Stejlepladsgruppen via mail 

Svendborg, Kajak Motel Svendborg
Motellet ligger ved Østre Havnevej, og kun et stenkast fra et isætningssted i Frihavnen tæt ved Valsemøllen. Det ligger perfekt som start på din tur ud i Svendborgsund og i Det Sydfynske Øhav. Kontakt Lifeplan Kajak & Friluftsliv.

Aarhus, Åbrinken
Kajakhotel Åbrinken ligger på adressen Åbrinkvej 2 A/B. Her tilbydes opbevaring af kajakker i  to ombyggede containere. Kajakkerne kan søsættes fra en flydebro ved Aarhus Å cirka 10 meter fra hotellet - lettere bliver det ikke. Kontakt Kajakhotellet.

Aalsgaarde, Langebro

Lang bro(!) med ramper, ferskvand til at skylle kajak og udstyr og i sommersæsonen adgang til toiletter. For at komme i betragtning til en kajakplads, skal Du bo og have folkeregister adresse i Helsingør Kommune. Ansøgning mailes til til Helsingør Havnekontor. Opdatering 21-12-2021: Der er venteliste.

Årøsund, havnen
Helårsopbevaring af kajakker i aflåste containere med forsikringsgodkendt låsesystem. Kontakt Ole, mobil 51274146

Kender du til lignede kajakpladser, kajakoplag og kajakhoteller, send gerne et par linjer og et billede til mig, så kommer det med på oversigten.


Foto: Kajak Motel Svendborg