FEM OPLEVELSER DU KAN GLÆDE DIG TIL I 2024Et nyt år betyder nye kajakoplevelser at se frem til. 2024 bliver alt andet end kedeligt - glæd dig til spændende kajaktræf, camps, udfordringer og events. 

1. Kajak Camp 2024
Der er lagt op til sjov og ballade i weekenden d
en 31. maj til den 2. juni, når Kajak Freak afholder den årlige Kajak Camp med alt det alle kajak freaks brænder for; grej, udstyr, teknik og ikke mindst kajakker. 

2. Havkajakroernes sommertræf
Kom i selskab med omkring 250 havkajakkere til dagsture i skærgården, kursus i reparationer og pagaj fremstilling, morgenyoga, bålmad, foredrag og ikke mindst masser af hygge og goe kajaksnakke til langt ud på aften, og natten. Reserver allerede nu dagene 22. - 28. juli 2024, til Havkajakroernes sommertræf på Hafsten Resort ved Uddevalla, Sverige. 

3. Et af Europas hårdeste 24 timers Challenge løb 
Lørdag den 2. november kan du deltage i det 140 km lange Gudenaa Challenge (fra Tørring til Randers) som skal gennemføres indenfor tidsgrænsen på 24 timer. D
eltag i tur- og havkajak, kano eller står op på en SUP. Mere information på arrangements Facebook

4. Støt kuglerne
Kano & Kajakklubben NORD inviterer lørdag den 2. november til en rigtig mandetur, hvor der skal roes og kæmpes mod testikelkræft og andre kræftformer, der typisk rammer mænd. Her er en artikel om 2024 arrangementet.

5. Lucia i kajak 
Luciadagen den 13. december fejres med parade sejladser i lyspyntede kajakker, på søer, i kanaler og havne. Se her, hvor i landet du kan deltage med din lyspyntede Lucia kajak

Foto PR
Kilde Pressemeddelelser og arrangørerne