KORT OG GODT FRA DET SYDFYNSKE ØHAVDen populære "Havkajak - guide til det Sydfynske Øhav" og app'en "Outdoor Guide - Det Sydfynske Øhav" er kommet i nye opdaterede udgaver

I "Havkajak - guide til det det Sydfynske Øhav" får du 20 forslag til kajakture i Øhavet suppleret med information om seværdigheder og oplevelser undervejs samt nogle spændende afsnit om Øhavets natur, kultur, livet på øerne og i købstæderne. Med til guidebogen kommer et oversigtskort og fem detaljerede kort i skala 1:130.000 og 1:50.000. Kortene er trykt på vandfast papir og forener på en gang et søkort og landkort.

"Havkajak - guide til det Sydfynske Øhav" er på 80 sider samt 6 løse kort  i vandtæt etui med lynlås.  250 kr. hos sydfynske turistbureauer og boghandlere.Med app'en "Outdoor Guide - det Sydfynske Øhav" har du et godt navigtionsværktøj ved hånden til et besøg i det Sydfynske. Med et par klik finder du nemt vej til primitive overnatningspladser, shelters, kajakruter, fiskepladser og interessante naturområder.

App'en er udviklet af Naturturisme I/S , et udviklingsselskab som ejes af de fire kommuner på Sydfyn og øerne.

 App'en "Outdoor Guide" er gratis og kan downloades til både iPhone og Android. OBS Har du en tidligere version af app'en skal den afinstalleres før du downloader den nye version. 

Læs også